top of page

FAQ

# Wat kost een behandeling en hoe kan ik betalen in de salon?

Dit hangt af van een aantal factoren zoals het resultaat wat jij wil bereiken en hoe lang geleden je voor het laatst je haar hebt laten kleuren. Maar ook of er bijvoorbeeld veel hersteld moet worden, je wellicht gezegend bent met extra dik/ veel haar, we rekening moeten houden met grijze haartjes of dat je van een donkere naar een extra lichte haarkleur wil gaan. Veel factoren dus! Maar om het zo simpel mogelijk te houden werk ik met 3 soorten behandelingen met een vaste prijs waar alle extra stappen zoals een toner, blow dry en Olaplex al in verwerkt zitten. Je krijgt vooraf een prijsindicatie en betalen in de salon kan via een tikkie of contant.

 # Is dimensional color ook geschikt voor (beginnend) grijs haar?

Zeker weten! Ik ben groot voorstander van greyblending, dat betekent dat we  niet alle grijze haren helemaal wegkleuren maar juist omarmen en prachtig blenden. Groot voordeel van greyblending ten opzichte van ouderwets wegkleuren is dat je haar gezonder blijft met een zachtere uitgroei èn dus lower maintenance, jaj!

# Kan ik ook geknipt worden?

Jazeker, knippen boek je als extra behandeling bij je kleuring. Het is vanwege de volle planning helaas niet mogelijk om een losse knipafspraak te maken.

 

 

# Hoe kan ik me voorbereiden op mijn afspraak?

Het is het beste als je met je haar gewassen (zelfde dag of 1-2 dagen van tevoren) zonder styling producten zoals droogshampoo/ texture spray/ volumepoeder/ haarlak naar de salon komt. Ik kan dan goed zien hoe je haar valt en de milde (ont)kleuring die ik gebruik kan dan optimaal zijn werk doen. Verzamel alvast wat plaatjes ter inspiratie die je mooi vind. We gaan deze op de afspraak samen doornemen, bekijken wat mogelijk is met jouw haar in de geboekte tijd en wat moois maken!

# Hoe kan ik mijn afspraak verplaatsen/ afzeggen?

Mocht je onverhoopt je afspraak moeten verplaatsen of afzeggen, laat dit alsjeblieft zo snel mogelijk, maar uiterlijk 72 uur van tevoren weten. Dit kan via de link afspraak verplaatsen of afspraak annuleren die je krijgt bij de bevestiging mail na het boeken van een afspraak. Bij melding minder dan 72 uur van tevoren wordt 25% en bij geen bericht 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht. 

# Kan ik parkeren bij de salon?

 

Het is in deze buurt betaald parkeren van ma. tm za. Als je met de auto komt kun je dit melden bij aankomst in de salon. Ik zal je dan aanmelden met je kenteken voor gereduceerd tarief parkeren (1,75 euro ipv 5 euro per uur). Scheelt toch weer!

 

IMG_9099_edited_edited_edited.png
bottom of page