top of page
IMG_1761.JPG

Muriël Emilie

Als eind dertiger  ben ik steeds meer op zoek naar rust, gezondheid en balans. Mijn salon waar ik er bewust voor kies om altijd  1 op 1 te werken past hier helemaal bij; een sfeervolle studio in mijn tuin op de Admiralengracht in Amsterdam 🌱

 

Al meer dan 6 jaar specialiseer ik me in highlights, balayage en verschillende soorten toners om de perfecte low maintenance kleur te creëren met een zachte uitgroei. Dit betekent dat ik zo te werk ga dat je langere tijd met je kleur door kunt. Het geheim: ik gebruik kleurtechnieken waardoor er geen duidelijke uitgroei te zien zal zijn, fijn toch? 

 

Omdat ik zowel resultaat als kwaliteit van het haar belangrijk vind werk ik met de producten van het Australische vegan merk O&M, Olaplex en Moroccanoil. Drie van de merken waar ik jaren heb gewerkt, de ins en outs van ken en volledig achter sta. 

Wanneer ik niet in de salon ben ga ik er graag op uit met mijn man en dochter. Ik ben gek op yoga, lezen en podcasts luisteren over haar, positief opvoeden en gezondheid. Ik deel mijn inzichten nogal eens in de salon en hoor dan ook graag hoe jij erover denkt maar; ik kan ook zeker genieten van werken in stilte. Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en jouw haar mooi te maken, want dan ben ik op mijn best!

FOLLOW:

  • Instagram
IMG_9099_edited_edited_edited.png
bottom of page