top of page

Behandelingen & Prijzen

De behandelingen zijn altijd 1 op 1 zodat er alle aandacht is, je niet onnodig hoeft te wachten èn je gaat altijd naar huis met een signature blow dry  en  persoonlijke haartips!

Knippen bij een 
kleurbehandeling

25 euro - 30 min

Alleen de puntjes bijwerken om je haar gezond te houden of ga je voor een stuk eraf? We zullen gaan kijken wat goed bij je gezicht en routine past en kiezen samen je kapsel zodat je nieuwe  kleur perfect tot zijn recht zal komen! 

Mini balayage/highlights 

165 euro - 2 uur + 45 min

1/4 deel van je haar wordt ingezet met folies om je faceframe omhoog te zetten of om de grijze haartjes bij de uitgroei te blenden.

Deze behandeling is inclusief Olaplex, toner & Blow Dry.

Full touch up balayage/highlights

190 euro - 3 uur + 15 min

3/4 deel van je haar wordt ingezet met folies om de uitgroei bij te werken na enkele maanden. 

Deze behandeling is inclusief Olaplex, toner & Blow Dry.

Transformational balayage/highlights

 

220 euro - 4 uur

Je hele haar wordt ingezet met folies en gekleurd met behoud van diepte voor een complete nieuwe look met een zachte uitgroei. 

Deze behandeling is inclusief Olaplex, toner & Blow Dry.

Toner & Blow dry 

90 euro - 1.5 uur

Was je laatste balayage of highlight behandeling niet langer dan 2 maanden geleden en wil je de grijze haartjes wegwerken en/of de lengtes opfrissen? Kom dan langs voor een toner afgestemd op jouw huidtype.

Color Correction

Op aanvraag

Heb je donkere permanente kleuring in je haar of is er veel te herstellen? Dan zullen we kijken naar de mogelijkheden en vooraf een stappenplan opstellen om jouw droomhaar in 1 of meerdere sessies te bereiken.

* Als je gezegend bent met extra lang en/of dik haar, donker haar hebt en graag extra licht wil gaan of als rekening gehouden moet worden met veel grijze haartjes gebruiken we extra tijd/product zodat jij zeker bent van jouw droomhaar. Reken op een gemiddeld bedrag van 30 euro meer. 

IMG_9099_edited_edited_edited.png
bottom of page